Saturday, 3 December 2011

SebenTuk CinCin SeLaUtaN Kaseh MU

                                                      
AhLaN WaSahLan ~~ ..lame sudah x update blog terase rnduw pulak..urmm!! tgok tajuk ats msti dah tw tntg apekan??hehe..sebenarnye pada 25/11/2011 nie, waktu tu hari jumaat,sume bdk2 kt kolej nk blk cuti, jdnye sbelum on the way sy balik,..sy bgtaw kat dye,ingtkn waktu tu nk jmpe skejap kat kafe kebetulan sy nk bg buku nota english sbb dye ade tertgl kelas disebbkn kne pergi bersilat di tapak konvo..sbelum akk sy dtg jmput nk blk umh di klang, sy amik mse skejp utk jmpe dye lgpon nk cepat x boleh lame2..urmm!! waktu sy da jmpe dye kt kafe,sy tros bg note english tu, x lame lpas tu dye ckp dye ade bg sesuatu..sy pon pelik,tertanye3 ape lah yg dye beli tu !! lpas tu nmpak dye tercari2 brang yg dye nk bg,dye seluk lam kocek sluar dye,dlm beg..TIBE3 entah mcm mne, sebentuk cincin tu dia dah letak dekat dlm page buku note english lalu dye menghulurkn buku tu pd sy...alamak!! waktu 2 terkjot,rse mcm dihargai,x percaye, dan tbe3 tros sy ngess..uarghhhhh~~~ mula2 sy ckp napela susah2 kamu belikn sy bnde ni,dye ckp x susah pon, sy lg sebak,tme kaseh pd pencinta ku kerna mnghargaiku, "sy syg awk"dekat mate dye terpncar kaseh syg, malu3 jugak waktu tu, tp dye ckp ambil la,kalu x nk pon simpan aje..sy pon ambil sy sarungla kan sndri,, mne la boleh nk dye sarungkan!!! pstu longgar sikit (dlm hati ckp: napela tgn aku ni kecik sgt makan da byk)hahaha, x pela..sy hargai pemberian dye,kgkdg sy smpan cincin tu dan kgkdg sy pkai jugak.*kenangan tu*.hehe, yg paling sdeh ye ckp cincin tu dye beli x pkai duet belanje dye tp duet simpanan dye dr titk peluh dye,lg sy sebak,x pernah sy terima walaupon sebentuk cincin sejak sy kople dlu3, tp bila dye buat mcm tu sy rse gembira+ sedih+ sayang+cinta+dihargai+bahagia = terima kaseh cinte




jeng3... yg ni lah SEbenTuK CinCin SeLauTan KAsehNye tu..suke3

No comments:

Post a Comment